Hvad er OIS?

Den Offentlige Informationsserver, OIS, er en statslig database der samler en række oplysninger vedrørende ejendomme i Danmark. Oplysningerne stammer fra en række landsregistre der ejes og vedligeholdes af kommunerne, regionerne og staten.

OIS har to formål:

   - at give ejere af fast ejendom gratis online adgang til egne data
   - at sikre erhvervslivet let adgang til digitale ejendomsdata

Datasalg

OIS sælger ejendomsdata til professionelt brug, eksempelvis ejendomshandel og låneberegninger. Videresalget sker gennem vore datadistributører der naturligvis er forpligtet til at overholde Datatilsynets sikkerhedskrav.

Hvordan fungerer OIS?

Du kan slå alle danske ejendomme op enkeltvis på OIS og se de offentligt tilgængelige oplysninger herom. Som ejer, kan du endvidere se de beskyttede oplysninger. Det kræver, at du er logget på med hhv. NemID eller virksomhedssignatur.

Som privatperson kan du bestille gratis NemID. Virksomheder kan bestille virksomhedssignatur hos Nets.

På OIS.dk kan du f.eks.

- Udskrive din OIS BBR-meddelelse
- Se ejendommen placeret på skærmkort/luftfoto med matrikeloplysninger
- Som ejer se din tilstandsrapport

Om OIS

De data du ser ejes og vedligeholdes ikke af OIS men af flere myndigheder. Oplysningerne på OIS opdateres løbende og data er ligeså aktuelle som hvor vi henter dem. Hvis du ser eventuelle fejl i oplysningerne om din ejendom skal du henvende dig til den myndighed, der ejer registret.

Hjælp

Hvis du har problemer med at bruge OIS.dk kan du kontakte os på tlf: 33 34 89 49 eller sende en e-mail til: oispost@netcompany.com Hvis der er spørgsmål til data eller lignende, så kontakt os på mail.